Vi känner oss mycket säkrare i hemmet och lever mer bekymmersfritt

Sanna.

Familj med man och två barn

nimly.io / Familj på landet

Scrolla ner

Ett enklare familjeliv

Vi känner oss säkrare i hemmet och lever faktiskt lite enklare vardagsliv. Man slipper känslan av att glömma nyckeln på jobbet eller nåt annat ställe. Och det där med att behöva lägga fram nyckel eller vara hemma för att släppa in städhjälp till exempel. Vi kan varmt rekommendera andra att köpa samma lås.

Barnen kommer och går, utan att vi behöver oroa oss för nycklar. Vi kan till och med se att de kommit hem ordentligt.

Att komma hem har blivit mycket lättare. Vi behöver inte leta efter nycklarna i väskor och fickor för att låsa upp dörren. Alla har sin egen kod, men vi använder faktiskt fingeravtrycksläsaren mest. Innan vi bytte till elektroniskt lås gömde vi ofta nyckeln i en blomsterlåda eller under en kruka vid entrén. Vi har automatisk låsning aktiverad på vårt dörrlås, det ger en känsla av trygghet på natten att man vet att ytterdörren alltid är låst. Frågan ”kom jag ihåg att låsa dörren” tillhör det förflutna. Vi behöver inte heller se till att barnen kommer ihåg att ta med sig husnyckeln de dagar de kommer hem först. Dessutom har vi precis installerat nimlys gateway som kan berätta när sonen kommer hem på överenskommen tid. Och en till sak, inga nycklar försvinner!

Vi har städhjälp ibland och då skapar vi via appen en tillfällig gästkod som bara fungerar under avtalad tid. Det är bara barnens mor- och farföräldrar som har fått sin egen gemensamma kod. Alla våra bekanta och vänner som har tittat förbi har lagt märke till vårt nya lås. De flesta har kommenterat hur imponerande storleken på dörrlåset är, och att det ser bra ut även på en ytterdörr som vår, med många snickerier. En annan kommentar vi får är hur coolt och modernt det är att låsa upp med fingeravtryck, att detta är inte ”bara” ett kodlås.

”Vi känner oss säkrare i hemmet och lever faktiskt ett lite enklare vardagsliv.”

RELATED PRODUCTS

Produkterna som familjen använder

Alla stories

  • Ungt par med barn

    Jag behöver inte komma ihåg var jag lade nyckeln innan jag går hemifrån, eller upptäcka att nyckeln ligger kvar i bilen. Där vi bodde tidigare hade vi ett vanligt lås och då lade vi en husnyckel under en dörrmatta eller i hundkojan, och det kändes ju inte helt tryggt.


    Läs mer

  • Par med eget hus

    Jag behöver inte hemnycklar längre. Det säger ju egentligen det mesta. Låset från nimly har gjort vardagen lättare och jag sätter högt värde på den smidigheten. Man slipper stressen med att rota efter nycklarna, eller rädslan för att tappa bor dem. Jag kommer aldrig att byta tillbaka.


    Läs mer