Bli nimly-partner

nimly.io / Bli återförsäljare

Scrolla ner

Intresserad av att sälja nimlys produkter och hjälpa till att installera, konfigurera och integrera dem i befintliga Smarta hem-lösningar? Låt oss teama upp!

Kontakta oss

Växande marknad

Marknaden för våra produkter förutspås växa med ca 25-30% de närmaste 3 åren, främst drivet av den växande efterfrågan för smarta hemlösningar och IoT.

Vårt fokus är att ta fram produkter som passar väl in i det smarta hemmet med fokus på dörr relaterade produkter

Stark produkt och organisation

nimly är ett skandinaviskt låsföretag som startades i Norska Gran 2009 som fokuserar på produktinnovation och kvalité.
Med våra ägare RCO (ägs av Novax som ingår i familjeföretaget Axel Johnson AB) i ryggen fortsätter vi att växa och utvecklas tillsammans med våra partners.

Du och nimly

nimly erbjuder lösningar som är attraktiva för både hushåll och företag. Vi söker nu fler partners som kan hjälpa oss att ta hand om en växande efterfrågan.

Kontakta oss

Förmåner i ett partnerskap

  • Vi har den enklaste installationsprocessen, vilket ger dig som återförsäljare bekvämligheten att veta att konsumenterna kan installera våra gör-det-själv-produkter med lätthet.
  • Vi är stolta över vår kundsupport – och uppmuntrar våra återförsäljare att vidarebefordra kundförfrågningar till oss, för att avlasta dig som återförsäljare och se till att dina kunder får kundservice från våra experter.
  • nimly är ett snabbt växande företag på den internationella arenan, med ambition att positionera oss på marknaden för smarta hem. Följ med på vår resa!