Jag har precis köpt ett liknande lås i present till pappa.

Paul.

Sambo, inga barn.

nimly.io / Par med eget hus

Scrolla ner

Byter aldrig tillbaka!

Jag behöver inte hemnycklar längre. Det säger ju egentligen det mesta. Låset från nimly har gjort vardagen lättare och jag sätter högt värde på den smidigheten. Man slipper stressen med att rota efter nycklarna, eller rädslan för att tappa bor dem. Jag kommer aldrig att byta tillbaka.

Att slippa vara hemma när nån ska hämta eller lämna saker är väldigt smidigt.

Min pappa kommer ofta förbi när jag inte är hemma för att hämta verktyg och sånt. Nu behöver jag inte hålla koll på honom, eller kanske speciellt på nycklarna han brukade låna. Jag köpte faktiskt precis ett liknande lås från nimly till honom i present, men den senaste versionen med fingeravtrycksläsare. Jag har även använt tillfälliga koder för hantverkare som varit förbi när jag renoverade huset för några år sedan. Att inte behöva vara hemma när hantverkarna kommer är såklart en jättestor fördel.

Nu har jag blivit så van vid låset och alla fördelar. Det finns många, men ärligt talat var det ingen som förvånade mig. Jag gjorde ganska mycket research innan vi bytte till det här Smarta låset från nimly. Att själva kvaliteten känns mer robust än jag hoppats på är i och för sig värt att nämna. Jag kan absolut rekommendera att byta till samma lösning, men är själv ärligt talat nyfiken på de senaste modellerna från nimly.

”Vi känner oss säkrare i hemmet och lever faktiskt ett lite enklare vardagsliv.”

RELATED PRODUCTS

Produkterna som familjen använder

Alla stories

  • Familj på landet

    Vi känner oss mycket säkrare i hemmet och lever mer bekymmersfritt.


    Läs mer

  • Ungt par med barn

    Jag behöver inte komma ihåg var jag lade nyckeln innan jag går hemifrån, eller upptäcka att nyckeln ligger kvar i bilen. Där vi bodde tidigare hade vi ett vanligt lås och då lade vi en husnyckel under en dörrmatta eller i hundkojan, och det kändes ju inte helt tryggt.


    Läs mer