Man vet inte hur skönt det är att slippa husnyckeln, förrän man faktiskt slipper den.

Emma.

Sambo och 1-årig dotter.

nimly.io / Ungt par med barn

Scrolla ner

En nyckelfri vardag

Man vet inte hur skönt det är att slippa husnyckeln, förrän man faktiskt slipper den. Inte minst i en lite stressad och rörig vardag med en nyfödd bebis, som i vår familj. När jag har barnet på armen och går in genom dörren hemma är det mycket lättare med nimly.

För oss blev det en oväntad bonus att bebislivet förenklades av att ha ett digitalt lås.

Jag behöver inte komma ihåg var jag lade nyckeln innan jag går hemifrån, eller upptäcka att nyckeln ligger kvar i bilen. Där vi bodde tidigare hade vi ett vanligt lås och då lade vi en husnyckel under en dörrmatta eller i hundkojan, och det kändes ju inte helt tryggt. Vi lever helt enkelt en lite mer enkel vardag nu när det gäller att komma och gå i huset. Våra nära vänner, mina föräldrar och syskon kommer ofta förbi. När bebisen var nyfödd och vi fick besök var det bra att de kunde ha en egen gästkod, så att vi inte behövde öppna när vi tog hand om bebisen. Vi har också faktiskt precis skaffat katt och tänker oss att det blir noll problem om någon behöver komma förbi och mata henne medan vi är borta nästa sommar.

Vi skulle definitivt ha installerat ett likadant lås om vi flyttat nu. Kan inte tänka mig att jag börjar med vanlig nyckel igen. Låset har också gjort oss mer nyfikna på Smarta hemmet i stort. Det här är definitivt en uppgradering av hemmet som jag varmt kan rekommendera. Min mamma köpte faktiskt en nimly Keybox för att förvara sin husnyckel. Så det är inte bara vi som gillar nimly numera.

”Vi känner oss säkrare i hemmet och lever faktiskt ett lite enklare vardagsliv.”

RELATED PRODUCTS

Produkterna som familjen använder

Alla stories

  • Familj på landet

    Vi känner oss mycket säkrare i hemmet och lever mer bekymmersfritt.


    Läs mer

  • Par med eget hus

    Jag behöver inte hemnycklar längre. Det säger ju egentligen det mesta. Låset från nimly har gjort vardagen lättare och jag sätter högt värde på den smidigheten. Man slipper stressen med att rota efter nycklarna, eller rädslan för att tappa bor dem. Jag kommer aldrig att byta tillbaka.


    Läs mer