Ett hem fullt av liv. Ett hem fullt av trygghet.

nimly.io / Om oss

Scrolla ner

nimly har fyllt låset med smarta funktioner och möjligheter för din vardag. Vi har låsen du behöver för att skapa både mer trygghet och ett enklare liv, med start vid dörren.

Välkommen hem

nimly utvecklar lösningar för de som vill ha enklare sätt att låsa och låsa upp för ett tryggare hem. Inte för att det är fascinerande teknologi, utan för att det skapar enkelhet, trygghet och möjligheter. Vi har vart verksamma i Skandinavien och tillverkat lås gjorda efter våra klimatförutsättningar och efterfrågan sedan 2009. Vi vill att det ska vara smidigt att gå hemifrån och ändå ha kontroll över dörren även när du inte är hemma – och det ska vara skönt att komma hem. Släpp in grannen, barnen, morfar eller leveransen med mobilen om du behöver. Välkommen (till ett smartare) hem önskar nimly.

“nimly gör ditt hem tillgängligt för de du vill, otillgängligt för alla andra.”

nimly vill mer än att låsa och låsa upp

nimly handlar om mer än att låsa och låsa upp. Vi vill vara med och skapa hem där familj och vänner har stor flexibilitet att komma och gå, enkelt och smidigt, samtidigt som hemmet är tryggare än någonsin.

nimly växer

Vi söker nya talanger till vårt ständigt växande team. Har du en känsla av att du kan bidra med din person och kompetens? Får du en bra känsla för våra produkter och det vi gör? Ska vi höras?

En del av något större

Vi är en del av RCO Security AB, som ägs av Axel Johnsongruppen.
Tillsammans med RCO Security, Dinbox och Swedlock utgör vi RCO-gruppen. I din vardag kommer du att stöta på lösningar från RCO Group överallt.

Från ingången till lägenhetsbyggnaden, i det smarta hemmet, inom offentlig sektor och hos företag inom alla branscher. Smart säkerhet för alla platser där både säkerhet och tillgänglighet är nödvändiga. Tillsammans strävar vi efter att erbjuda innovativa och pålitliga lösningar som möter behoven i dagens samhälle.


Har du någon oro att berätta om?

Visselblåsning handlar om att slå larm vid misstanke om allvarliga missförhållanden i ett arbetsrelaterat sammanhang.

Vi uppmuntrar att den som misstänker att det finns allvarliga missförhållanden inom koncernen anmäler detta genom visselblåsarfunktionen. Som visselblåsare kan du alltid välja att vara anonym och ärenden hanteras med sekretess genom RCOs externa partner Interaktiv Säkerhet.

Visselblåsarfunktionen syftar till att skapa möjlighet att påtala allvarliga missförhållanden på ett säkert sätt så att dessa kan åtgärdas så effektivt som möjligt och till att ge ett utökat skydd för den som rapporterar. Vi garanterar att ditt ärende samt din identitet behandlas konfidentiellt och du har också ett skydd mot repressalier.

Vem kan rapportera? Alla kan rapportera. Du kan vara anställd, leverantör, kund eller någon helt utomstående. Notera att du omfattas av skyddet för visselblåsare innan, under och efter att du har lämnat verksamheten. Vi uppmuntrar till i första hand rapportera avvikelser enligt ordinarie rapporteringsrutin dvs för medarbetare, närmsta chef eller ledningsgruppsmedlem. För leverantör, kund eller någon helt utomstående är ni också välkomna att kontakta någon i företagets ledningsgrupp i första hand.

Läs mer om visselblåsning