Ett hem fullt av liv.
Ett hem fullt av trygghet.

nimly.io / Om oss

Scrolla ner

nimly har fyllt låset med smarta funktioner och möjligheter för din vardag. Vi har låsen du behöver för att skapa både mer trygghet och ett enklare liv, med start vid dörren.

Välkommen hem

nimly utvecklar lösningar för de som vill ha enklare sätt att låsa och låsa upp för ett tryggare hem. Inte för att det är fascinerande teknologi, utan för att det skapar enkelhet, trygghet och möjligheter. nimly är en del av RCO Security AB som ägs av Axel Johnsongruppen. Vi har vart verksamma i Skandinavien och tillverkat lås gjorda efter våra klimatförutsättningar och efterfrågan sedan 2009. Vi vill att det ska vara smidigt att gå hemifrån och ändå ha kontroll över dörren även när du inte är hemma – och det ska vara skönt att komma hem. Släpp in grannen, barnen, morfar eller leveransen med mobilen om du behöver. Välkommen (till ett smartare) hem önskar nimly.

“nimly gör ditt hem tillgängligt för de du vill, otillgängligt för alla andra.”

nimly vill mer än att låsa och låsa upp

nimly handlar om mer än att låsa och låsa upp. Vi vill vara med och skapa hem där familj och vänner har stor flexibilitet att komma och gå, enkelt och smidigt, samtidigt som hemmet är tryggare än någonsin.

nimly växer

Vi söker nya talanger till vårt ständigt växande team. Har du en känsla av att du kan bidra med din person och kompetens? Får du en bra känsla för våra produkter och det vi gör? Ska vi höras?